Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-qwerty.gr που εδρεύει στη Ιεράπετρα 


Οροι χρήσης

Αν επισκεφθείτε το κατάστημα μέσα σε αυτή την ιστοσελίδα, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

 

Οι υπηρεσίες του on-line καταστήματος eqwerty.gr παρέχονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης. Με την είσοδό του στο on-line κατάστημα ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους. Οι παρόντες όροι χρήσης δύναται να τροποποιούνται οποτεδήποτε. Οι δε επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. 
Δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα αναθεώρησης και τροποποίησης των παρόντων Όρων κατά διαστήματα.

Τη χρονική στιγμή που παραγγέλνετε προϊόντα από εμάς ή που κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας, υπόκεισθε στις εκάστοτε ισχύουσες πολιτικές και Όρους μας, εκτός εάν απαιτείται, η οποιαδήποτε τροποποίηση των συγκεκριμένων πολιτικών και των Όρων μας να πραγματοποιείται δια νόμου ή κυβερνητικής αρχής, περίπτωση και στην οποία οι τυχόν αλλαγές θα ισχύουν και για τις παραγγελίες που είχατε υποβάλει προγενέστερα των αλλαγών.

Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.


1) Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 


Τράπεζα Πειραιώς

Κύριος Δικαιούχος: Καββουσανού Αντωνία 

Λογαριασμός  IBAN GR2301727670005767101713943 Viva Wallet 

Κύριος Δικαιούχος: Καββουσανού Αντωνία 

Λογαριασμός  IBAN GR0970100000000828016739094

 

3) Παραλαβή από το κατάστημα

δίνουμε την δυνατότητα των πελατών να παραγγέλνουν και να παραλαμβάνουν οι ίδιοι τα προϊόντα από το φυσικό κατάστημα μας που βρίσκεται στην Ιεράπετρα οδός Γεωργίου Γιαννάκου 5 έναντι τίμιου σταυρού Όταν ο πελάτης θελήσει Παραλαβή της παραγγελίας του από το κατάστημα, , θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που ζητήσατε. Η Παραγγελιά παραμένει στο φυσικό κατάστημα 3 ήμερες μετά ακυρώνετε 


4) Μέσω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας 

Το κατάστημα μας σε συνεργασία με την vivawallet σας παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών μέσω  πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCardMaestro
Αποστολές

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση μεσώ ACS Courier 

Τα δέματα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποστέλλονται μέσα σε μια εργάσιμη ήμερα
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΏΡΗΣΗ


Από αρχική υποβολή της παραγγελίας του πελάτη μέχρι και προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση. Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του  Tα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το παραλήπτη !  Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.